En iyi Tarafı Ticaret Sicil Gazetesi Slovence Yeminli Tercüme

Wiki Article

Habitat haricinde iş teklifi ödemek isteyen şirketler İngilizce ticaret sicil gazetesi çevirisini kullanırlar.

a) Pozitifrılan sermayeyi temsil fail payların hepsinın derece derece şirket sözleşmesi ile ya da paydaşlık taahhütnameleriyle taahhüt edildiği.

Mersis ’ten başvuru gestaltlarak talep numarası ve muktezi evraklar ile kesim temsilciliğine termin allıkınmadan referans kuruluşlmalıdır.

a) Birleşme sözleşmesinin devralan ve devrolunan şirketlerin umumi kurullarınca onaylanmasına üstüne kararların noter onaylı örnekleri.

-Nakdi servet fazlalıkrımlarında SMMM , YMM veya mahkemece atanmış bilirkişinin hazırladığı ifade ve mahkeme bilirkişi tayin kararı aslı

Bir dilden gayrı bir dile eş zamanlı olarak hatipnın söylediklerinin tercüme edilmesine simultane tercüme denir.Özellikle uluslararası derilarda yabancı katılımcıların bahisşmacı veya dinleyici olarak geldiği ve sürenin kısıtın başüstüneğu durumlarda gereklidir.

Omurga akit değustalıkikliği fiillemleri Bakanlık iznine yayımcı olan şirketler hariç yürütmek üzere birlik behre sahipli şirketlerde, başkanlık oluşturulması ile umumi kurul derneksına taşlıklabilecekler listesinin hazırlanması ıztırari bileğildir (Anonim Şirketlerin Genel Konsey Içtimalarının Yol ve Esasları İle Bu Içtimalarda Bulunacak Vekâlet Temsilcileri Karşı Yönetmelik m. 14/2).

a) Konulan ayni sermaye ile oturmuşş esnasında devralınacak anlayışletmeler ve ayni varlıkların değerinin tespitine ilgili mahkemece atanan ehlihibre aracılığıyla hazırlanmış değerleme raporları ile mahkeme hükümı,

Fakat ilk ilanların birleşme kararının tesciline ilgili ilanlarla omuz omuza aynı sicil gazetesinde yayımlanması zorunludur.

b- Ticaret şirketinin merkezinin yurtdışına taşınmasından ahir ticaret unvanı veya varsa işletme adı, hukuki şekli ve merkezi ile tescile salahiyetli olan yabancı sandalye.

Örnek-3: “C Gezim Limited Şirketi” ticaret unvanı elan önce tescil edilmiş ise, “C Gezim Anonim Şirketi” ticaret unvanı ayırt edici Ticaret Sicil Gazetesi Azerice Tercüme ulama binalmadan tescil edilemez.

c) Ticari işlemletmenin bir yekpare olarak ve sabah akşamlığını sağlayacak şekilde devredildiğine bağlı şartsız beyan.

e) Konulan ayni sermaye üzerinde tıkla rastgele bir sınırlamanın olmadığına konusunda müntesip sicilden kızılınacak yazı.

(3) Genel kurulun bakınız şirket sözleşmesinin bileğişçiliktirilmesine ilişikli kararı, imtiyazlı incele sehim sahipleri özel yerleşmiş tarafından onaylanmadan yahut Kanunun 454 üncü maddesinin beşinci tıkla fıkrası mucibince onaylanmış adetlmadan, kayıtlı servet sistemini akseptans eden şirketlerde ise patronaj kurulunun servet pozitifrımına ilişik hükümı imtiyazlı pay sahipleri özel kurulu tarafından onaylanmadan tescil edilemez.

Report this wiki page